راهنمای طراحی سایت با وردپرس

۲۷ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۲

طراحی سایت با وردپرس بسیار ساده بوده و با اطلاعات اندک در زمینه طراحی سایت نیز می توان با وردپرس سایت بسازید. طراحی سایت وردپرس دارای امکانات خوبی می باشد که به صورت ماژول قابل نصب است.


شاید بعد از مطالعه ی مقاله ی "یازده دلیل برای اینکه مشتریان طراحی سایت WordPress را درست دارند." شما نیز ترغیب شده اید که از محسنات این سیستم مثل کاهش هزینه، ظاهر زیبا، مدیریت آسان، سئو عالی، بروزرسانی رایگان، امنیت و انعطاف‌پذیری وردپرس برای بهینه سازی وب سایت خود استفاده کنید.

زمانیکه یک موتور جستجو صفحه شما را پیدا می کند. باید اطلاعات آن را فهرست کرده و به بانک اطلاعاتی قابل جستجوی خود بیافزاید.
موتورهای جستجوی از برچسب های استفاده می کنند. که به شما اجازه می دهد کلمات کلیدی و توضیحات صفحه ی خود را در آن قرار دهید این تگ ها به شما کمک می کنند صفحات خود را بهتر کنترل کنید و ترافیک بیشتری را به سوی وب سایت خود روانه سازید.

برچسب متا به دو نوع اصلی تقسیم می شود:

HTTP-EQUIV
و
NAME

حالا که ورد پرس را برای مدیریت محتوای وب سایت خود انتخاب کردید، نوبت چیست؟
بیایید ابتدا چرخی در پنل وردپرستان بزنیم و مرحله به مرحله با قابلیت ها و کاربردهای متفاوتش آشنا شویم.
فقط کافی است این مقاله را مطالعه کنید تا بتوانید همه چیز را به دلخواهتان تغییر دهید و سایتی منحصر به فرد و طبق ایده های ذهنی خود بسازید.
بخش مدیریت ورد پرس در واقع مغز وبلاگ شماست، جایی که در آن می توانید خلاقیت هایتان را عملی کنید، سازماندهی سایت شما از همین جا آغاز می شود و این تازه ابتدای کار است.
ابتدا در بخش مدیریت گزینه “مشاهده سایت” را که در بالای صفحه قرار دارد، انتخاب کنید و نگاهی به ظاهر وب سایت بیاندازید. این طرح که جلوی چشمان شماست پوسته ی اصلی است که ظاهری منحصر به فرد به سایتتان می بخشد.


به نوشته ها نگاه کنید. ابتدا عنوان قرار دارد و در زیر آن مقداری اطلاعات درج شده است. این قسمت داده های اضافی نام دارد و شامل اطلاعاتی درباره نوشته از جمله تاریخ و ساعت نگارش، نام نویسنده و دسته هایی است که مطلب در آن ها قرار می گیرد.
درحالت پیش فرض طراحی سایت ورد پرس اگر به انتهای صفحه بیایید به یک نوار می رسید، این نوار پابرگ نام دارد.
در نوار کناری بخش های متعددی با اطلاعات گوناگون دیده می شوند از جمله :
برگه ها، دسته ها، بایگانی، تقویم و تاریخ.
کاربران سایت شما به منظور مرور مطالب سایت و خواندن نوشته هایی که در دسته هایی خاص یا در بازه های زمانی خاص نوشته شده اند، از آن استفاده می کنند.

بد نیست اندکی به جزئیات، ریزه کاری های طراحی سایت و چینش عناصر در این صفحه توجه کنید.
نشانگر موس را روی عنوان نوشته ببرید. رنگ آن تغییر می کند، درست است؟ این قابلیت hover نام دارد.
اگر نشانگر موس را روی پیوندی نگه دارید آن پیوند تغییر رنگ می دهد و یا به طریقی متمایز می شود.
محتوای شما در داخل صفحه ای به نام خانه یا صفحه اول قرار گرفته است. اگر روی عنوان نوشته کلیک کنید به صفحه ی اختصاصی همان نوشته خواهید رفت.
صفحه اول یا صفحه خانه سایت جدیدترین مطالب شما را به نمایش می گذارد. این امکان را نیز خواهید داشت تا پوسته را طوری طراحی کنید تا هر صفحه با صفحه ی اول سایت ظاهری متفاوت داشته باشد.
نوشته ها را در دسته های منظم طبقه بندی کنید تا بتوانید نوشته هایی با موضوع مشابه را در کنار یکدیگر قرار دهید. روی دسته ای که در نوار کناری صفحه اصلی قرار دارد کلیک کنید.
اکنون وارد صفحه ای شدید که تنها نوشته های مربوط به همان دسته در آن به نمایش درآمده است. این مراحل را برای بایگانی مطالب باید انجام دهید.

مدیریت صفحات در وردپرس
حالا که شمای کلی از ظاهر سایتتان را در ذهن دارید و تفاوت بخش های مختلف سایت را از نظر ظاهری به خاطر سپرده اید نوبت آن است تا نگاهی به بخش مدیریت وردپرس بیاندازید.

پیش خوان سایت درواقع اولین صفحه ای است که پس از وارد شدن مشاهده می کنید.

با کمک پیش خوان قابلیتی تقریبا جدید در ورد پرس می باشد، که با کمک آن از جدیدترین و جالب ترین اطلاعات منابع وردپرس آگاه می شوید. به علاوه آخرین فعالیت هایی را که در سایتتان انجام داده اید را می توانید مشاهده کنید.

حالا به سراغ سربرگ کاربران می رویم.

اگر آن را انتخاب کنید صفحه تغییر می کند و شما با صفحه ای با نام " شناسنامه " روبرو خواهید شد.

در این بخش اطلاعاتی در مورد نویسنده و مدیر سایت وارد خواهید کرد. در زبانه ی بعدی که نویسندگان و کاربران نام دارد می توانید چند نویسنده دیگر را نیز به عنوان نویسنده سایت اضافه کنید. در ابتدای کار به تکمیل اطلاعات خودتان بسنده کنید. اطلاعات را وارد کنید و سپس گزینه به روز رسانی شناسنامه را انتخاب کنید

 

دیدگاه ها در ورد پرس
یکی از موارد مهم برای هر کسب و کاری دریافت بازخورد از مشتریان و بهبود شرایط موجود است.
یکی از قسمت های جالب و مفید وردپرس قابلیت دریافت دیدگاه ها و نظرات بازدیدکنندگان سایت است. این قابلیت امکان ارتباط پویا بین بازدیدکنندگان و نویسنده سایت را امکان پذیر کرده است. که پیشنهاد می کنیم این قابلیت را در طراحی سایت خود اضافه کنید.
اگردوست دارید خوانندگان در مورد نوشته هایتان نظرشان را بیان کنند ورد پرس به راحتی این امکان را برای شما فراهم می کند.
پاسخ به دیدگاه ها و بازبینی آن ها وقت زیادی از شما خواهد گرفت اما نتیجه ی مطلوبی روی کار شما خواهد داشت.

استفاده از افزونه در طراحی سایت با وردپرس
افزونه های وردپرس متونی نرم افزاری هستند که قابلیت ها و امکاناتی را برای طراحی سایت به شما ارائه می دهند. تنوع این افزونه ها بسیار زیاد است.
نصب افزونه ها از طریق صفحه مدیریت وردپرس آسان است. تنها کافی است دستورات نویسنده افزونه را اجرا کنید تا همه چیز به آسانی نصب شود. به یاد داشته باشید که افزونه ها رایگان و امکانی جانبی در ورد پرس هستند و مبلغی به هزینه طراحی سایت اضافه نمی کنند. اگر با افزونه ها مشکلی داشتید ابتدا به سایت شخصی نویسنده ی افزونه یا منبع افزونه مراجعه کنید. سپس در اینترنت جستجو کنید تا شاید اطلاعاتی کمکی درباره افزونه ی مذکور پیدا کنید.

نظرات کاربران
  • نام کاربری

    آموزش ایجاد طرح گرافیکی سایت در فتوشاپ ، تبدیل طرح گرافیکی به قالب وردپرسی و ووکامرسی آموزش ایجاد طرح گرافیکی سایت در فتوشاپ ، تبدیل طرح گرافیکی به قالب وردپرسی و ووکامرسی

    • نام کاربری

      آموزش ایجاد طرح گرافیکی سایت در فتوشاپ ، تبدیل طرح گرافیکی به قالب وردپرسی و ووکامرسی آموزش ایجاد طرح گرافیکی سایت در فتوشاپ ، تبدیل طرح گرافیکی به قالب وردپرسی و ووکامرسی

نظر خود را با ما در میان بگذارید