سئو سایت چند زبانه: با یک تیر چند نشان بزنید!
در این مقاله به طور کامل و جامع نکات سئو سایت چند زبانه به تفصیل بیان شده است.
طراحی سایت چند زبانه برای شرکت هایی که محصولات خود را به صورت بین المللی عرضه می کنند و یا خدمات خود را در چند کشور ارائه می دهند لازم و حیاتی است. به احتمال زیاد حضور پر رنگ بازار هدف کشورهای مختلف هدف نهایی صاحبان کسب و کارهاست. اینجاست که سئو سایت چند زبانه بیش از پیش اهمیت پیدا می کند و چیزی که شما نیازمند آن هستید سئو سایت چند زبانه است. شما باید در کشور های هدف نیز دیده شوید و بتوانید رنک مناسبی بدست آورید. سئو سایت چند زبانه موضوعی است که بسیاری از صاحبان کسب و کار ها آن را نادیده می گیرند.شاید در ابتدا تصور میکردید که برای هر کشوری یک سایت جداگانه در اختیار داشته باشید اما لازم به این کار نیست. طراحی یک سایت چند زبانه و بهینه سازی اصولی آن می تواند براحتی نیاز دیده شدن سایت شما را مرتفع کند.
سئو چند زبانه چیست؟
در یک تعریف ساده باید بگوییم سئو سایت چند زبانه در واقع عمل بهینه سازی مطالب در وب سایت شما برای زبان های مختلف است، بنابراین شما در بازارهای جدید و با زبان های مختلف در نتایج جستجو دیده می شوید و افراد کشورهای مختلف می توانند وب سایت شما را پیدا کنند. سئو چند زبانه به این معنی است که شما باید سایت خود را برای زبان مادری زبانان در کشورهایی غیر از خودتان بهینه کنید.
موضوع دیگری که در این رابطه وجود دارد این است که سئو سایت های چند زبانه نیازمند یک رویکرد همه جانبه در رابطه با سئو سایت است و تنها بکارگیری اصول سئو سایت های یک زبانه برای این نوع وب سایت ها کفایت نمی کند. اما این موضوع باعث نمی شود که نا امید شوید. در این مقاله به توضیح مفصل سئو سایت چند زبانه می پردازیم :
برای شروع کار باید برای سوالات مهم و اساسی زیر پاسخ های مناسبی داشته باشید تا بتوانید پایه های بهینه سازی سایت چند زبانه خود را بسیار مستحکم و اصولی بنا کنید
اولین چالش شما انتخاب CMS مناسب و انعطاف پذیر
ساختار سایت چند زبانه چگونه است؟
آیا دومین، ساب دومین ساب فولدر ها برای بهینه سازی سایت مناسب است؟
آیا برای بازاریابی چند زبان بین المللی آمادگی دارید؟
آیا ترجمه به تنهایی برای زبان های مختلف کافی است؟
لینک سازی سایت چند زبانه براحتی انجام می شود؟
سیگنال های جغرافیایی را چگونه به گوگل ارسال کنیم؟
سرعت بارگذاری سایت
در این مقاله قدم به قدم سئو سایت چند زبانه را بررسی می کنیم.
مراحل انجام سئو سایت چند زبانه
تحقیق کلمات کلیدی
در ابتدا شما باید بدانید که آیا در کشورهای هدف بازاری برای محصولات یا خدمات شما وجود دارد یا خیر؟ جواب به این سوال اگر بدون بررسی دقیق باشد قطعا منجر به شکست پروژه شما می شود. هر استراتژی بهینه سازی موتور جستجو باید با درک مخاطبان و عادات جستجوی آنها شروع شود. در کشورهای هدف شما این موضوع ممکن است متفاوت از کشور بومی شما باشد. زبانهای هدف مورد نظر مخاطبانتان را در نظر بگیرید و مطمئن شوید که راه حلی دارید که محصول و محتوای شما نیاز آن ها را برطرف می کند. ابزار های مختلفی برای تحقیق کلمات کلیدی در اختیار شماست یکی از آن ها ahrefs است.
شما می توانید می توانید از Ahrefs Keywords Explorer برای یافتن حجم جستجوی بین المللی کلید واژه ها و میزان سختی آن ها است ( keyword difficulty ). کلمه کلیدی شما هسته اصلی تجارت شماست باید آن را به دقت بررسی کنید. برای مثال کلمه SEO را در دو کشور ایالات متحده آمریکا و آرژانتین مقایسه کنید.
یکی دیگر از ابزارهای مفید برای بررسی میزان قدرت بازار هدف ، Google Trends است که به شما امکان می دهد میزان علاقه به یک موضوع خاص یا کلمه کلیدی بررسی کنید و حتی افزایش یا کاهش آن را نیز مشاهده کنید. این ابزار همچنین به شما امکان می دهد نتایج را براساس کشور فیلتر کنید.
در کشورهایی که Google موتور جستجوی غالب نیست، باید انتظار داشته باشید که Google حجم جستجوی کوچکتر را نشان می دهد.
ابزار دیگری که در این رابطه می تواند برای شما مفید باشد SEMRush است. زیرا می تواند به شما در یافتن حجم تقریبی جستجوی کلمات کلیدی (keyword search volumes)کمک کند ، همچنین به شما نشان می دهد که رقبای شما در AdWords در کشور مورد نظر چگونه فعالیت می کنند
تنها ترجمه کلمات کلیدی در سئو سایت چند زبانه نتیجه بخش نیست
این موضوع به این معناست که شما نمی توانید با ترجمه کلمه کلیدی زبان اصلی سایتتان بازار هدف را بدست آورید. کلمه شما برای هر کشور متفاوت است، حتی اگر افراد آنجا از نظر فنی به همان زبان صحبت کنند شما باید اصطلاح رایج همان کشور را بهینه سازی کنید.
برای مثال در یک سایت چند زبانه کلمات کلیدی هدف را شناسایی کنید و آنها را ترجمه کنید
کلمه کلیدی سایت خود را در نظر بگیرید، اگر کل سایت شما روی یک موضوع متمرکز است ، چندین کلمه کلیدی مرتبط با سایت خود را به عنوان یک کل مرتبط نیز شناسایی کنید. این کلمات کلیدی را به زبان مقصد جدید ترجمه کنید و طوفان مغزی سایر کلمات کلیدی مرتبط و مترادف آن زبان را نیز شناسایی کنید.حتما به یاد داشته باشید که ترجمه تحت الفظی برای شما نتیجه ندارد. برای بررسی حجم جستجوی و شناسایی کلمات کلیدی زبان هدف که دارای حجم جستجوی نسبتاً بالایی هستند می توانید از Ahrefs Keywords Explorer استفاده کنید.
رعایت اصول سئو داخلی نه تنها در متن زبان اصلی بلکه در ترجمه زبان دوم نیز باید رعایت شود. کلمه کلیدی زبان دوم را در تایتل، url، دسکریپشن، زیر عنوان ها و .... رعایت کنید.بهینه سازی محتوا برای هر تعداد زبانی که در سایت استفاده می کنید ضروری است.
بروزرسانی الگوریتم گوگل پاندا و رنک برین باعث شده که گوگل در خواندن مطالب بسیار هوشمندانه تر عمل کند. بنابراین شما همیشه باید املا و دستور زبان کشور هدف را در اولویت قرار دهید و کلمات کلیدی هدف را به طور طبیعی در محتوا استفاده کنید.
مسائل فنی سئو سایت چند زبانه
مسائل فنی سئو چند زبانه موضوعی عظیم است و نباید آن را دست کم بگیرید. بهینه سازی سایت شما برای چندین زبان از آدرس اینترنتی سایت شما ، کدی که در پشت هر صفحه و محتوای آنها قرار دارد شروع می شود.
در اینجا نگاهی گذرا به برخی از مواردی که در سئو تکینکال سایت های چند زبانه وجود دارد داریم:
انتخاب cms مناسب و انعطاف پذیر
شما می توانید از WordPress ، Drupal و Magento و ... در این رابطه استفاده کنید که بهترین ساختار سئو سایت چند زبانه و یک بانک اطلاعاتی مشترک ارائه می دهند.
برای انتخاب CMS جدید باید موراد زیر را در نظربگیرید:
ایا می تواند در درگاه پرداخت ارزهای چند گانه را ساپورت کند؟
آیا می توان محتوا را ترجمه و به راحتی در آن درج کرد؟
آیا می تواند کاراکترهای زبان هایی مانند فارسی، عربی و انگلیسی و ... را ساپورت کند؟
آیا می توانید براحتی آن را توسعه دهید و ....
داشتن یک پایگاه داده مشترک در طولانی مدت یک مزیت بزرگ است. یک CMS مناسب به شما امکان می دهد سایتی را با دامنه ها ، زیر دامنه ها یا زیر پوشه های جداگانه (بسته به اولویت شما) پیکربندی کنید ، همه از یک پایگاه داده مشابه استفاده می کنند. این بدان معناست که اگر یک جنبه از سایت را بروزرسانی کنید، خواه طراحی ، افزودن یا حذف یک محصول ، به روزرسانی قیمت گذاری و غیره ، آنگاه به طور خودکار تمام نسخه های سایت شما را بروزرسانی می کند.شما می توانید بعد از مدتی محصولات قبلی سایت خود را براحتی حذف کنید. اگر به جای ایجاد یک وب سایت جدید سایت موجود خود را ترجمه می کنید که از قبل توسط یک CMS چند زبانه تهیه شده است، یک برنامه نویس می تواند به راحتی این کار رابرایتان انجام دهد.
ساختار URL برای سئو سایت چند زبانه
همانطور که میدانید سئوی تکنیکال برای بهینه سازی یک سایت ساده نقش مهمی دارد. در سایت های چند زبانه نیز این موضوع نه تنها اهمیت داشته بلکه بسیار گسترده تر و وسیع تر می شود. به طوریکه شما هرگز نباید آن را دست کم بگیرید. بهینه سازی سایت چند زبانه شما برای چندین زبان مختلف url سایت، کدی که در پشت هر صفحه قرار می گیرد و محتوای آنها شروع می شود.
وقتی در حال ایجاد وب سایت برای بازارهای بین المللی هستید ، باید سه ساختار اصلی در وبسایت را توجه داشته باشید: دامنه های اصلی کد شده برای هر کشور ccTLDs ، ساب دومین ها و ساب فولدرها.
ccTLDs
یکی از موضوعات مهم در سایت های چند زبانه، محتوای تکراری است. اگرچه همه محتوای تکراری مضر نیستند، محتواهایی که در URL های مختلف ظاهر می شوند ممکن است در نهایت توسط گوگل جریمه شوند. برای جلوگیری از محتوای تکراری، بهترین شیوه ای که Google توصیه می کند استفاده از "URL های اختصاصی" است که شامل یک نشانگر زبان است. این نشانگر موتورهای جستجوگر و کاربران را قادر می سازد تا زبان را از URL شناسایی کنند. این گزینه قوی ترین سیگنال های هدفمند جغرافیایی را به موتورهای جستجو می دهد، به این معنی که سرور محلی شما کمتر دچار مشکل می شود.
خرید دامنه های ccTLDs یکی از الزامات وبمسترها در سئو سایت چند زبانه است. (برای مثال www.example.fr و www.example.co.uk و غیره)بنابراین در ابتدا باید دامنه های متعلق به هر کشور را خریداری کنید.
این استراتژی برای هر سایتی که قصد هدف قرار دادن 2 یا 3 کشور را دارد، کاملاً مناسب است ( اگر چند زبان را مد نظر دارید )اما اگر قصد هدف قرار دادن یک زبان را دارید ، زیرشاخه ها یا زیر پوشه ها بهتر هستند. اما اگر می خواهید کشور های بیشتری را هدف قرار دهید این کار چندان مناسب نیست. زیرا این یک کابوس لجستیکی است و در نهایت هزینه های سنگین و غیر ضروری را متحمل خواهید شد ، خرید دامنه ، هاستینگ و هزینه های آن ونگرانی بابت مکان سرور دردسرهای بسیاریرا برایتان ایجاد می کند.
برای ساخت بک لینک که همه ما می دانیم فاکتور حیاتی سئو است کارتان تا حدودی سخت خواهد شد. لینک سازی درست حتی برای یک سایت کار آسانی نیست، حال تصور کنید برای ده سایت لینک سازی لازم است انجام دهید. پروژه عظیمی است.
زیر دامنه ها Subdomains
شما ممکن است قبلاً این مدل را دیده باشید ، به عنوان مثال: http://fr.example.com. بنابراین که نشان می دهد از یک نام دامنه سطح بالا ( gTLD) ، با یک زیر دامنه خاص یک کشور (یا زبان) استفاده می کند.
فواید انجام این کار:
تنظیمات آنها آسان است.
این گزینه انعطاف پذیری هاستینگ را را به دنبال دارد.
این مدل سیگنال های هدفمند جغرافیایی مناسب را به موتورهای جستجو می فرستد.
البته برخی افراد این گزینه را استفاده نمی کنند، زیرا کاربران به زیر دامنه ها کمتر اعتماد می کنند، کاربرپسند نیستند و همچنین آتوریتی دامنه شما را به همان روشی که CCTLD ها انجام می دهند تقسیم می کنند.
زیرشاخه ها
استفاده از gTLD با یک زیرشاخه خاص برای یک کشور یا زبان است ، مانند این:
http://www.example.com/fr
http://www.example.com/fr-fr
اگر قصد دارید مناطقی را که بیش از یک زبان در آن صحبت می شود را هدف فروش محصول یا ارائه خدمات خود قرار دهید ، به ساختاری نیاز خواهید داشت که شامل زیرمجموعه های هر دو کشور و زبان باشد
(بنابراین با مثال سوئیس اگر قرار باشد همه زبانهایی را که در آنجا صحبت می شود هدف قرار دهید :
https://www.example.com / fr-ch /
https://www.example.com/it-ch/
https://www.example.com/de-ch/
و https://www.example.com/rm-ch/
این یک ساختار عالی است
تنظیم آن بسیار آسان است
بستر مناسبی برای توسعه سایت در آینده به شما می دهد
همچنین این بدان معناست که اگر سایت های خود را به روز کنید ، همه تغییر مسیرها در یک فایل ht.access در یک سایت قرار دارند. به یاد داشته باشید که زیرشاخه ها لزوماً نیازی به درج تمام صفحات در سایت اصلی شما ندارند ، آنها می توانند شامل صفحه اصلی ، صفحات محصول، خدمات، یک بخش وبلاگ برای آن کشور و فرم های تماس و غیره باشند.
سیگنال های قوی برای موتور جستجو
برخی از سیگنالهای قوی وجود دارد که می توانید به موتورهای جستجو کمک کنید تا هدف شما نمایش کدام کشور است تا زبان مختص به آن را نمایش دهد: هر چه سیگنال های بیشتری ارسال کنید ، موتورهای جستجو بهتر می توانند درک کنند که منظور شما چه زبانی بوده است تا بتواند بهتری نتیجه را منتاسب با نیاز کاربر نمایش دهد: 4 مدلی که می توانید سیگنال را به موتور جستجو برسانید شامل موارد زیر است:
HrefLang Tags
The X Default Tag
Meta Content Language Tags
Schema Markup
HrefLang Tags
به طور کلی وب سایت های چند زبانه یک محتوا را در سایت قرار می دهند که در چندین زبان تکرار می شود. بنابراین برای اینکه گوگل محتوای سایت را تکراری در نظر نگیرد، از تگ HrefLang استفادی می شود. این کد به شما امکان می دهد URL های مختلفی را مشخص کنید و به Google نشان دهید که صفحه فرانسوی شما یک نسخه جایگزین از صفحه انگلیسی شما است. تگ HrefLang در hesd وبسایت قرار می گیرد برای مثال یک برچسب hreflang که به یک صفحه فرانسوی در نظر گرفته شده برای خوانندگان در کانادا می باشد می تواند مانند این باشد
و یا
نسخه انگلیسی برای انگلیسی زبانان در امارات
نسخه آلمانی برای نمایش در اتریش
The X Default Tag
hreflang="x-default" در واقع نسخه پیش فرض سایت است که شما می توانید انتخاب کنید که وقتی برچسب زبان یا مکان با هیچ یک از موارد موجود مطابقت نداشته باشد ، به آنها خدمات داده شود. بنابراین بگویید که نسخه سایت انگلستان و آمریکا را در اختیار دارید، اما شخصی از استرالیا به جستجوی اصطلاحات مرتبط می پردازد، شما آنها را به نسخه دلخواه تغییر دهید.
Meta Content Language Tags
برچسب زبان محتوای متا نشان می دهد به html به چه زبانی و برای چه کشوری نوشته شده و در نتیجه سیگنال هایی به موتور جستجو ارسال می کند تا مخاطب هدف را درست تشخیص دهد.
برای مثال
این یک سیگنال بسیار ضعیف تر از برچسب های اگرچه استفاده از این تگ نیز برای راهنمایی موتور جستجو کاربرد دارد اما سیگنالی که این تگ به موتور جستجو ارسال می کند بسیار ضعیفتر از تگ HrefLang است. این روش در پروژه های بزرگ بین المللی چندان مورد استفاده قرار نمی گیرد.
Schema Markup
استفاده از Schema Markup روشی بسیار ساده و مؤثر است. برای اینکه به موتور های جستجو نشان دهید که وب سایت شما چیست و در چه زمینه ای فعالیت می کند. Schema Markup یک زبان جهانی و مشترک است که همه موتورهای جستجو دنیا برای درک وب سایت ها به راحتی از آن استفاده می کنند. شما می توانید اسکیما را توسط گوگل تگ منیجر اضافه کنید و نشان دهید که در چه رابطه ای و در کدام مکان ها فعالیت می کنید.
به خاطر داشته باشید که استفاده از این اسکیما موجب بهبود رتبه شما نمی شود. تنها به درک بهتر موتور جستجو از سایت شما کمک می کند. علاوه بر این به کاربر اطلاعات دقیقتری در نتایج جستجو نشان می دهد و کاربر را برای کلیک بر روی سایت شما بیشتر ترغیب می کند.
هدفگذاری جغرافیایی در گوگل
تا این مرحله شما تمام سیگنالهای مربوطه را در وب سایت اجرا کردهاید: شما کشور هدف، زبان و گویش مردم، تحقیق کلمه کلیدی هدف متناسب برای زبان هر کشور و با در نظر گرفتن الزامات تجاری و فرهنگی برای بهینه سازی را انجام داده اید.حال زمان آن است که به موتور جستجو اعلام کنید که سایت شما دقیقا چه کاری انجام می دهد :
شما برای بررسی، تحلیل سئو سایت چند زبانه همانند دیگر سایت ها به گوگل آنالایتیکس ، کنسول گوگل و حتی بینگ نیاز دارید تا بتوانید بررسی کنید که آیا در مسیر درست قرار دارید یا خیر. این ابزار ها میتوانند به شناسایی هر گونه مسایل فنی و نقاط صعف و قوت شما و همچنین تعیین اهداف مکانی سایت شما کمک شایانی نمایند.
شما می توانید همه دامنه ها ، (یا زیر دامنه ها و زیرمجموعه ها) را به طور جداگانه در هر دو ابزار Analytics و کنسول گوگل و بینگ تحت نظر داشته باشید:
پس از اضافه کردن سایت به کنسول گوگل، اطمینان حاصل کنید که برچسب های hrefLang شما کار می کنند (در صورت بروز خطا ، بررسی کنید):
(اگر از ccTLD استفاده کرده اید ، این خودکار شناسایی می شود.)
بعد از توجه به سیگنال های داخل سایت برای اعلام به موتور جستجو باید روی سیگنالهای خارج از صفحه Google My Business و Bing PlacesGoogle کار کنید.
هر دو این ابزارها به شما این امکان را میدهد که کسب وکار خود و مکان آن ها را اضافه کنید، تا موتورهای جستجو بدانند شما کجا کار میکنید و همچنین افرادی که به دنبال کسب و کار شما هستند می توانند براحتی شما را پیدا کرده و موقعیت شما را دریابند و به این ترتیب افرادی که شرکت شمار ا در نتایج مشاهده می کنند آدرس دقیق آن را بر روی نقشه مشاهده می کنند.
سرعت بارگذاری سایت
یکی از اقدامات برای سئو سایت چند زبانه (و به طور کلی سئو) بهبود سرعت سایت است. از سال 2018 ، سرعت لود وب سایت شما است که به یک عامل رتبه بندی موتورهای جستجو تبدیل شده است. این بدان معناست که، هر تلاشی که برای بارگذاری سریعتر وب سایت کنید، تأثیر مستقیم بر میزان ترافیک وب سایت شما می گذارد، به ویژه اگر برخی از صفحات شما کند باشد. فاکتور سرعت را برای سئو سایت چند زبانه را هم نباید نادیده بگیرید. عوامل بسیاری در سرعت سایت موثر هستند.
یکی از عوامل موثر و مهم برای بهبود سرعت سایت توجه به هاستینگ یا میزبانی وب است. اما هاستینگ در سئو سایت چندزبانه تا چه اندازه موثر است؟
آیا به یک host بین المللی احتیاج دارید؟
همانطور که گفتیم Google از تعداد زیادی فاکتور برای تعیین محل کار شما استفاده می کند، پسوند دامنه، زبان، آدرس ها یا شهرهایی که در محتوای شما ظاهر می شوند، متاتاگ های Hreflang و غیره. بنابراین نمی توان گفت داشتن هاست در سایت کشور مورد نظر صرفا عامل مهمی برای بهبود سئوی محلی شما شناخته می شود. اما تاثیری که هاست در رابطه با سئو خواهد داشت این است که داشتن یک هاست نزدیک به مخاطب هدف شما باعث افزایش سرعت سایت شما می شود. اگر مخاطب هدف شما در فرانسه است، انتخاب هاست در اروپا هوشمندانه است، اما الزامی به داشتن هاست در فرانسه نیست، زیرا بسیاری از عوامل دیگر نیز بر سرعت سایت شما تأثیر می گذارند.
هاست ضعیف با سرعت کم، محدودیت ترافیک، محدودیت پهنای باند و ... خطری به مراتب بیشتر از مشکلات امنیتی همراه است. شما همچنین باید در مورد مکان سرور فکر کنید. هرچه کاربر از موقعیت فیزیکی سرور شما دورتر باشد، بارگیری آن طولانی تر خواهد بود. بنابراین خودتان یک شبکه تحویل محتوا (CDN ) بدست آورید که باعث افزایش سرعت سایت شما می شود.
لینک سازی بین المللی
بک لینک بخش جدا نشدنی SEO است و نباید آن را خصوصاً برای وب سایتهایی که دارای ccTLD ها و زیر دامنه ها هستند نادیده بگیرید، این سایت ها قطعا نسبت به سایت یک زبانه معمولی کار بیشتر و زمان بیشتری برای بهینه سازی لازم خواهند داشت.
لینک سازی باعث افرایش قدرت دامنه وب سایت شما و همچنین کمک به ارتقاء وب سایت های بین المللی و هدایت ترافیک محلی به سمت سایت شما می شود که این موضوع باعث دیده شدن وب سایت بین المللی شما در موتورهای جستجو شده و به برندینگ آن کمک بسیاری می کند.
دو مورد مهم در لینک سازی وجود دارد که باید آن را در نظر بگیرید:
تحقیقات عمومی و رقبا
اجرای یک کمپین بازاریابی چند زبانه
تحقیقات عمومی و رقبا
تحلیل و تحقیق رقبا به شما کمک می کند تا وب سایت های مرتبط به بازار خود را پیدا کنید، آن ها را می سنجید که چه نوع محتوائی در مورد موضوع مرتبط با سایت شما می نویسند و آن را تحلیل کنید.علاوه بر برسی رقبا شما می توانید دریابید که نیاز های مردم چیست و آن ها نسبت به چه موضوعی علاقه نشان می دهند. از گذر بررسی سایت رقبا می توانید تحلیل خوبی در رابطه با مسائل فرهنگی، اقتصادی و ... مردم داشته باشید.
نکته مهمی که در تحلیل رقبا وجود دارد این است که از کپی کردن کاری که رقیبتان انجام داده است بپرهیزید. این موضوع هم در رابطه با seo on page (سئو داخلی)و سئو محتوا سایت و هم در رابطه با seo off page(سئو خارجی) صدق می کند. شما با همه ابزارهایی که در اختیار دارید قرار است تحلیل کنید، نه تقلید. محتوای جذاب برای کاربر و بهینه سازی شده برای موتور جستجو را در سایت خود قرار دهید.
اجرای یک کمپین بازاریابی چند زبانه
حال که CMS مناسب را انتخاب کرده اید، کلمات کلیدی خود را با دقت تحقیق کرده و محتوای خود را ترجمه کرده اید، حتما انتظار دارید میلیون ها بازدیدکننده از سایت شما دیدن کنند. اما به همین راحتی ها نیست !!! بعد از ترجمه مناسب برای زبان های مختلف لازم است یک کمپین ساخت لینک چند زبانه داشته باشید.
هنگام تعیین نحوه رتبه بندی وب سایت ها ، Google از 3 عامل اصلی استفاده می کند:
محتوای صفحه
لینک ورودی
تجربه کاربر
محتوای سایت که که باید برای زبان های محتلف به صورت بهینه ترجمه شده باشد، بخش مهمی از seo on page است که توضیح آن را در مطالب فوق به شما ارائه کردیم، اما ایجاد لینک های ورودی با کیفیت نیز یک گام اساسی در سئو سایت است. طبیعی است که برای لینک های آلمانی باید برای سایت آلمانی و ساب دومین و پیج آلمانی ساخته شود و البته کیفیت این لینک ها زمانی که از سایت های آلمانی دریافت شده باشد، بسیار با کیفیت تر خواهد بود.
برای لینک سازی فقط فاکتور زبان مهم نیست، فاکتور های دیگری نیز در این رابطه تاثیر گذار است:
مثلا اینکه شما از یک سایت مرتبط با حیطه وب سایت خودتان لینک دریافت کنید.
تنوع در لینک سازی داشته باشید: به طور طبیعی در یک مقاله ، متن اینفوگرافیک و ....
برای لینک سازی سایت های معتبر و با آتوریتی بالا را انتخاب کنید
درست است که سئو را بدون لینک سازی نمی توان تصور کرد اما فراموش نکنید که لینک سازی به هر قیمتی برای شما نتیجه بخش نیست.اگر می خواهید خودتان اقدام به لینک سازی کنید، روی جنبه بازاریابی محتوا از آن تمرکز کنید و قبل از قرار دادن هر لینک ، از خود بپرسید "اگر موتور جستجو وجود نداشت، آیا ساختن این لینک همچنان معقول بود؟" هرچه گوگل باهوش تر می شود ، اگر بتوانید به این سؤال "بله" پاسخ دهید ، احتمالا این لینک برای سایت شما مناسب و معقول است.
در اخر:
استراتژی سئو چند زبانه خود را برنامه ریزی کنید
اگر تصمیم گرفته اید که یک استراتژی سئو سایت چند زبانه را اتخاذ کنید استراتژی خود را از قبل بچینید. وقتی برنامه ریزی می کنید باید بدانید استراتژی شما چیست و چگونه با استراتژی گسترده تر بازاریابی دیجیتالی شما مطابقت پیدا می کند ؟
هر استراتژی بهینه سازی موتور جستجو باید با درک مخاطبان و عادات جستجوی آنها شروع شود. در کشورهای هدف شما ممکن است این موضوع متفاوت از کشور بومی شما باشد. زبانهای هدف مورد نظر مخاطبانتان را در نظر بگیرید و مطمئن شوید که راه حلی دارید که محتوای شمابه بهترین شکل ترجمه شود.
جستجوی کاربران ممکن است در کشورهای مختلف متفاوت باشد. بنابراین موارد زیر را در نظر بگیرید:
استفاده از شبکه های اجتماعی و چگونگی استفاده از سوشیال سیگنال برای پشتیبانی از سئو سایت خود
بک لینک و چگونگی ایجاد ارتباط بیشتر در کشورهای دیگر و بازارهای چند زبانه می توانید انجام دهید
استراتژی محتوا و اصطلاحات جستجو: آیا محتوا وجود دارد که در جذب مخاطب در سایر سرزمین ها و زبان ها موفق تر باشد؟ آیا می توانید محتوای جدیدی را برای مخاطبان بین المللی اضافه کنید؟
آمار بازدید کنندگان: از Google Analytics و سرچ کنسول گوگل استفاده کنید تا مشخص شود که در حال حاضر ترافیک شما از کجا می آید، و همچنین بازدید سایت شما متعلق به کدام موتور جستجو است.
فروشگاه های آنلاین: اگر شما یک فروشگاه بین المللی را اداره می کنید ، باید ارزها را نیز در نظر بگیرید و اینکه محصولات چگونه نیازهای بازارهای مختلف را برآورده می کنند، و همچنین اینکه چگونه می توانید آنها را برای سئوی محلی بهینه کنید
نام دامنه شما: آیا به زبان های مختلف به دیگری نیاز دارید و یا نام تجاری شما توسط سایت های غیر زبان اصلی قابل تشخیص خواهد بود؟
هنگام ایجاد یک سایت چند زبانه ،فاکتورهای سئو سایت چند زبانه را حتما در نظر بگیرید. شما باید اطمینان حاصل کنید که محتوای شما تنها یک کپی نیست و ترجمه نیست بلکه برای هر زبان به طور جداگانه بهینه سازی شده است.
پرداختن به این موارد نه تنها باعث افزایش رتبه بندی شما بلکه باعث بهبود تجربه کلی کاربر خواهد شد.
نظرات کاربران
نام کاربری
آموزش ایجاد طرح گرافیکی سایت در فتوشاپ ، تبدیل طرح گرافیکی به قالب وردپرسی و ووکامرسی آموزش ایجاد طرح گرافیکی سایت در فتوشاپ ، تبدیل طرح گرافیکی به قالب وردپرسی و ووکامرسی