شبکه وبلاگی(PBN) چیست و نحوه راه اندازی آن چگونه است؟

۲۳ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۲

شبکه وبلاگی یا PBN یکی از تکنیک های سئو خارجی است که حاوی نکات ظریفی است که این مقاله به بیان این نکات پرداخته است.


رقابت شدید تجاری در اینترنت استراتژی بازاریابی ویژه ای را طلب می کند. استراتژی بازاریابی رقابتی به چه مؤلفه هایی نیاز دارد؟ چگونه می توان تجارت خود را در شرایط محدودیت سخت Google ارتقا داد؟ شبکه وبلاگ خصوصی راهی برای پیشرفت در زمینه سئو سایت است. این ابزار چه نتیجه ای می دهد؟ چگونه می توان یک PBN مؤثر ساخت و از جریمه های احتمالی Google جلوگیری کرد؟

 

PBN چیست
PBN( شبکه بلاگ های خصوصی) زنجیره ای از سایت هاست که به سایت اصلی شما لینک می دهند. PBN ترکیبی از برخی صفحات وب است که به افزایش رتبه بندی و بهتر ایندکس شدن صفحات وب کمک می کند. اگر می دانید چگونه از این ترفند استفاده کنید ، پاسخ بسیار مثبتی دریافت خواهید کرد و در صورت استفاده نادرست ممکن است در لیست جریمه های گوگل قرار بگیرید. استفاده از PBN یکی از تکنیک های قدرتمند سئو خارجی میباشد.

اگر همه چیز به نفع شما شکل بگیرد ، شبکه خصوصی وبلاگ موقعیت وب سایت را در Google افزایش می دهد. چگونه کار می کند؟ باید نام و آدرس سایت شما در سایت های مختلف زیاد اشاره شده باشد. اگر سایت های زیادی به وب سایت شما لینک بدهند و به ارجاع بدهند، شما نه تنها محبوبیت خود را به دست می آورید ، بلکه میتوانید این این منابع را نیز کنترل کنید. همه اینها منجر به افزایش ترافیک می شود. این عوامل موفقیت شما را به وجود می آورد. شبکه خصوصی وبلاگ می تواند یک راه حل جایگزین باشد که موجب صرفه جویی در بودجه و نتیجه بسیار خوبی می شود. اما اگر نمی دانید چگونه از این ابزارها استفاده کنید ، نباید انتظار مثبت داشته باشید.


چگونه یک شبکه بلاگ بسازیم
از سال 2014 ، گوگل تحریم های PBN را اعمال می کند و در صورت تشخیص مصنوعی بودن سایت شما را جریمه می کند. پیش از این ، بسیاری از متخصصان و مدیر وب سئو این صفحات را فقط برای کسب رتبه های بالا ایجاد می کردند. به همین دلیل این منابع غیر طبیعی بوده و به مخاطب واقعی ربطی ندارند. حال برای جلوگیری از نتیجه منفی، صفحات PBN شما باید برای بازدید کنندگان مفید و جالب باشند. در واقع ، اگر وب سایت های خود را با مطالب جالب و منحصر به فرد پر کنید، باعث ایجاد ترافیک بیشتر می شود. برای ساختن یک شبکه خصوصی وبلاگ، ابتدا باید یک برنامه استراتژیک خوب طبق مراحل زیر ایجاد کنید.
نوع مخاطب خود را مشخص کنید؛
تعداد بک لینک ها را برای وب سایت اصلی خود انتخاب کنید.
قالب و شکل مربوط به هر سایت PBN خود را انتخاب کنید.
نام دامنه را انتخاب کنید؛
طراحی و هسته محتوا را برای هر صفحه از PBN خود ایجاد کنید.
برنامه رسانه ای شامل عکس و ویدئو و محتوای صوتی را برای هر صفحه PBN خود ایجاد کنید.
استراتژی منتشر کردن سایت ها را برای PBN خود تعریف کنید.
تمام وب سایت های PBN شما باید مطابق با علاقه مخاطبان وب سایت اصلی شما باشند. به عبارت دیگر ، PBN شما باید به طور مرتب ترافیک وب سایت شما را فراهم کند. به عنوان مثال ، اگر آژانس اطلاعاتی دارید که روی فرهنگ ، سیاست و مد متمرکز است ، برای هر یک از این مباحث صفحات جداگانه ایجاد کنید. با این کار باعث افزایش میزان ترافیک خود خواهید شد زیرا خوانندگان شما به راحتی آنچه را که می خواهند بخوانند پیدا می کنند. سپس باید در مورد تعداد صفحات PBN تصمیم بگیرید.

کلیه سایت های شبکه وبلاگ خصوصی SEO باید دارای محتوای منحصر به فرد با سبک و طراحی خاص باشند.نام دامنه سایت ها باید با هم متفاوت باشند. مطمئناً، برخی از آدرس های وب سایت می توانند مشابه باشند، اما تعداد زیادی از آنها را نمی سازیم. اگر شبکه وبلاگ خصوصی شامل تعداد زیادی سایت می شود ، برخی از آدرس ها و آی پی ها باید کاملاً متفاوت باشند. قبل از فعال کردن شبکه وبلاگ خصوصی خود ، باید یک برنامه رسانه ای برای انتشار محتوای منحصر به فرد( یونیک) برای همه صفحات PBN داشته باشید. دانستن نحوه ایجاد یک شبکه خصوصی وبلاگ کافی نیست. سوال واقعی این است که چگونه آن را با موفقیت تحقق بخشیم.


البته اگر می خواهید پاسخی قابل تأمل از PBN دریافت کنید باید سایت های شما در معرض دید و منتشر شده باشد. این فرایند به زمان و کار نیاز دارد. اگرچه ، نتیجه نهایی کاملاً قابل توجیه است. برای انتشار مطالب سایت های خود می توانید از نکات زیر استفاده کنید.

استراتژی موثر بودن PBN بر اساس بک لینک های با کیفیت است. از تمامی سایت های PBN خود به سایت اصلی لینک ندهید و به صورت مستقیم همه این سایت ها را به هم وصل نکنید.
محتوای منحصر به فرد منتشر کنید. برای جلوگیری از پنالتی گوگل، برای هر وبلاگ PBN خود محتوای یونیک ایجاد کنید. متن ها باید شفاف و طولانی باشند. اگر می خواهید در وقت خود صرفه جویی کنید، اسکن صفحات کتاب را ارسال کنید. موتورهای جستجو این پست های تکراری را به عنوان سرقت ادبی شناسایی نمی کنند. اگر وبلاگ های خود را هر روز آپدیت کنید، ایندکس بهتری خواهند داشت. در پست های وبلاگ کامنت ها و نظرات طبیعی ایجاد کنید تا باعث طبیعی تر شدن و اثر مثبت از نظر گوگل شود.

تبادل پیوندها با منابع وب دیگر، رتبه بندی شما را بهبود می بخشد. برای تقویت PBN، از منابع وب دیگر استفاده کنید. ما پیشنهاد می کنیم محتواهای خود را در وبلاگ های دیگر با استفاده از پیوندهای مستقیم به منبع مجدداً ارسال کنید. همان کاری که می توانید در شبکه های اجتماعی انجام دهید.


یک مزیت دیگر PBN: اگر صفحات PBN شما دارای ترافیک بالایی هستند ، می توانید شبکه وبلاگ خصوصی خود را برای فروش ارائه دهید.

راه های جلوگیری از شناسایی pbn توسط گوگل و جریمه آن
اگر در شبکه PBN خود طوری رفتار کنید که گوگل متوجه شد این یک شبکه مصنوعی است که به هدف لینک سازی ساخته شده است، توسط گوگل جریمه خواهید شد و رتبه های سایت شما شدیدا افت می کنند. برای جلوگیری از پنالتی شدن موارد زیر را رعایت کنید.
هرگز از محتوای کپی برای وبلاگ ها استفاده نکنید.
خیلی بک لینک درست نکنید
در انتخاب انکر تکست ها دقت کنید
هاست وب سایت های PBN باید در لوکیشن ها و آی پی های مختلف باشد. همه بلاگ ها را در یک هاست قرار ندهید. موتورهای جستجو آن را به عنوان اسپم معرفی کرده و مجازات هایی را اعمال می کنند. برای جلوگیری از این وضعیت منفی، وبلاگ های خود را روی هاست های مختلف قرار دهید.
قالب وب سایت ها متفاوت باشد.
TLD دامنه ها متنوع باشد.
سعی کنید برای سایت های عضو شبکه وبلاگی خودتان، ترافیک جذب کنید. این کار تاثیر PBN را بیشتر میکند.
دامنه های خریداری شده را با نام های مختلف ثبت کنید. تا جایی که امکان دارد دامنه های pnb خود را با نام افراد مختلف ثبت کنید. این کار برای جلوگیری از شاناسایی گوگل انجام می شود تا متوجه نشود تمامی سایت ها به نام یک نفر است. قطعا اینکه چندین سایت به نام یک نفر باشد کمی مشکوک است.
سعی کنید از هر کدام از سایت ها فقط یکبار به سایت های هدف لینک بدهید. و از یک سایت به تمام سایت های هدف خود لینک ندهید.
از لینک های سایدبار در سایت ها استفاده نکنید چون ارزش کمی دارند. همیشه از لینک های متنی در سایت استفاده کنید.
هر صفحه حداکثر 2-5 لینک خارجی داشته باشد. برخی از صفحات نیز به هیچ وجه نباید پیوند داشته باشند. این کار برای طبیعی نگه داشتن لینک ها انجام می شود. همه پیوندهای خروجی از یک صفحه باید به سایتهای معتبر مربوط به مطلب شما باشد. ارتباط با سایر سایتهای مفید در سایت شما بسیار مهم است.
هر دامنه فقط باید پس از ایجاد چند صفحه و نوشتن چند مطلب به سایت اصلی لینک بدهد. پیوندهای اولیه همه باید به سایتهای معتبر دیگری در حوزه مطالب شما باشد.
فقط به ویکی پدیا، یوتیوب و سایت های بزرگ لینک ندهید. سایتهای معتبر را در حوزه موضوعات خود را انتخاب کنید.
هنگام پیوند به سایت اصلی خود از انکرتکست های مختلف استفاده کنید. این به بک لینک های سایت شما بستگی دارد. اگر نمایه لینک متنوعی دارید ، استفاده از انکر تکست های خاص برای رتبه بندی خوب است. اما اگر سایت شما کاملاً جدید است ، از چند url بدون انکر نیز استفاده کنید.
سایت های شما باید صفحات مهم و اصلی مانند صفحه درباره ما، تماس با ما، قوانین و مقرات و ... باشد.
برای سایت ها از منو و فوتر استفاده کنید و دسته بندی موضوعات را مشخص کنید.
میزان مطالب و تعداد کلمات سایت های شما متفاوت باشد یعنی همه مطالب یک سایت مثلا 500 کلمه ایی نباشند و مانند وب سایت های واقعی طول محتوا متفاوت باشد.
از عکس و ویدئو در سایت های pbn استفاده کنید
سعی کنید از سرچ کنسول یا گوگل آنالیتیکس برای وب سایت های شبکه خود استفاده نکنید. در صورت لزوم استفاده از این ابزارها، هر سایت را با ایمیل مختلف به سرچ کنسول متصل کنید و هنگام استفاده از آن ها از proxy استفاده کنید. از صفحات ناشناس در مرورگر هم می توانید استفاده کنید.
استفاده از وبلاگ های آماده برای PBN

در ساده ترین شکل PBN که بدون هزینه و یا با هزینه بسیار کم قابل اجرایت، استفاده از سرویس های رایگان وبلاگ سازی است. سرویس های ایرانی و خارجی زیادی برای ساخت وبلاگ وجود دارند که از سرویس های ایرانی می توان به بیان، رزبلاگ، میهن بلاگ و... اشاره کرد و از سرویس های بلاک خارجی می توان blogspot، wordpress ، LiveJournal و سایر موارد اشاره کرد.
برای بالا رفتن کیفیت PBN می توانید با تهیه قالب، دامنه و هاست های مختلف چند وب سایت وردپرسی برای خود بسازید که این کار برای شما هزینه بیشتری دارد.

نظرات کاربران
  • نام کاربری

    آموزش ایجاد طرح گرافیکی سایت در فتوشاپ ، تبدیل طرح گرافیکی به قالب وردپرسی و ووکامرسی آموزش ایجاد طرح گرافیکی سایت در فتوشاپ ، تبدیل طرح گرافیکی به قالب وردپرسی و ووکامرسی

    • نام کاربری

      آموزش ایجاد طرح گرافیکی سایت در فتوشاپ ، تبدیل طرح گرافیکی به قالب وردپرسی و ووکامرسی آموزش ایجاد طرح گرافیکی سایت در فتوشاپ ، تبدیل طرح گرافیکی به قالب وردپرسی و ووکامرسی

نظر خود را با ما در میان بگذارید